Contacta amb Can Palós

Com contactar-nos?

Si teniu dubtes o preguntes sobre Can Palós, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

aulanatura@canpalos.cat

935902700 – 608924615

608924615

Com arribar?

Per Santa Coloma de Cervelló (urbanització Cesalpina):

  • Línia L76  (parada Av.Compte Ramon Berenguer-Dalí)

Pugem cap al  carrer Llobregat núm. 60, i seguim les indicacions de l’apartat “Cotxe particular”.

Per Sant Boi:

  • Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, línia Llobregat – Anoia:
  •  
  • Estació “Sant Boi” (connexió amb autobús de línia SB3)
  • Estació “Colònia Güell” (connexió amb autobús de línia L76)
  • Estació “Santa Coloma de Cervelló” (connexió amb autobús de línia L76)

Per Santa Coloma de Cervelló:

  • Des del nostre punt d’origen anem fins a la urbanització Cesalpina de Santa Coloma de Cervelló, i deixem el vehicle al carrer Llobregat núm. 60, en la cruïlla amb el carrer Joan Miró. Pugem caminant un petit carreró que ens duu fins a la pista forestal “Plaça can Terrello”. Seguim aquesta pista cap a la dreta i, a 15 metres, trobarem una pista amb una cadena que baixa cap a Can Palós, amb un cartell “Can Palós 0,5 km”.
  •  
  •  

 

Per Sant Boi:

Des del nostre punt d’origen anem carrer Eucaliptus núm. 69 de Sant Boi. Els autocars hauran d’aparcar en aquest punt, i hem de seguir el camí a peu. Els cotxes, si tenen clau de la cadena, poden accedir fins a Can Palós (Important: cal accedir al Centre Escolta amb el mínim nombre de vehicles privats possibles, ja que l’espai per aparcar és limitat). Prenem una pista sense asfaltar -amb una cadena- en direcció al restaurant Santa Bàrbara. Passat el parquing del restaurant,  trobarem un altre camí amb cadena, a on comencen els cartells de l’Anell Verd de Sant Boi que van indicant com arribar a Can Palós.

Per Santa Coloma de Cervelló

Des del nostre punt d’origen anem fins a la urbanització Cesalpina de Santa Coloma de Cervelló, i deixem el vehicle  a la Avinguda de la Dolça Provença amb Av. Compte Berenguer. Prenem el carrer de Can Cartró, i a uns 250 m prenem el camí de terra que té una cadena. Caminem 500 m i arribem a un altre camí de terra, que prenem a mà esquerra fins trobar el cartell “Can Palós 0,5 km”.

  •  

 

Per Sant Boi:

Des del nostre punt d’origen anem carrer Eucaliptus núm. 69 de Sant Boi. Els autocars hauran d’aparcar en aquest punt, i hem de seguir el camí a peu. Prenem una pista sense asfaltar -amb una cadena- en direcció al restaurant Santa Bàrbara. Passat el parquing del restaurant,  trobarem un altre camí amb cadena, a on comencen els cartells de l’Anell Verd de Sant Boi que van indicant com arribar a Can Palós.

Contacte:

Oficina de Serveis Generals de Minyons Escoltes i Guies:
Rambla Mn. Jacint Verdaguer, 10
08197 Valldoreix
Tel. 93 590 27 00
Fax. 93 590 04 92
info@centresescoltes.cat

Horari d’atenció al públic:
De dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 18h.

Horari d’estiu:
Del 15 de juny al 15 de setembre: de 8 a 15 h.